Home

S.C. Axa Pres Logistic Srl a luat fiinta in anul 2013. Pe parcursul timpului, investitia in parcul auto a facut ca societatea sa se dezvolte pe diverse trasee in tara  cat si in Europa si sa-si castige un bun renume in domeniul transportului de marfuri Intern si International.

Reteta succesului are la baza strategia de marketing a companiei si a echipei de specialisti in domeniul transportului de marfuri care au exploatat la maxim potentialul soferilor concomitent cu ritmicizarea curselor si bineinteles fidelizarea clientilor.

Axa Pres Logistic este o organizatie flexibila, cu un management orientat spre profesionalism, performanta, deschidere si corectitudine, centrat pe furnizarea de solutii rapide si reale la problemele de transport ale clientilor si partenerilor nostrii. Preocuparea prioritara a angajatilor Axa Pres Logistic este aceea de a asigura numeroase alternative si servicii profesioniste de transport multimodal la standarde internationale.

Axa Pres Logistic  ofera clientilor sai solutii de logistica si transport rutier sigure si personalizate pentru diferite tipuri de marfuri in regim de  grupaj (LTL), complet (FTL) sau exclusivitate:

  • marfuri periculoase (cu ADR);
  • marfuri generale;
  • confectii pe umerase si la cutii;
  • materiale de constructii;
  • produse alimentare, frigorifice, cu temperatura controlata;
  • marfuri urgente si express.

Desi suntem o companie de transport ,,tanara”, am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim, putem argumenta aceasta situatie prin nenumaratele contracte avute cu casele de expeditii de top de pe piata de transport europeana, cat si cea romaneasca.

  • Investim continuu in personalul angajat, format dint-un numar de 5 angajati, prin instruiri periodice, in ceea ce priveste ultimile noutati in transporturi, cursuri de specializare organizate ata de institutii abilitate, cat si la nivelul societatii.
  • Investim continuu in extinderea parcul auto propriu, format numai din masini noi (cele mai vechi de 2 -3 ani au fost vandute, datorita costurilor de exploatare ridicate si in special al costurilor privind piesele de schimb.) pentru a oferii clientilor nostri servicii de top, mai ales in cazul serviciilor de transpot in regim express din industria automotivelor.